Projektet

Dette projekt består af huse, der både taler til seniorlivet men også til børnefamilien, hvor pladsen er blevet for trang inde i byen. Med have og lukket børnevenligt område er der mulighed for, at børnene kan komme ud at lege med plads og frisk luft omkring sig. Møllesvinget ligger samtidig geografisk godt med kort afstand til motorvej og offentlig transport til Aarhus midtby.


Husenes eksteriør:


Husene er opført i den brune blødstrøgne Corona sten B544 fra Strøjer Tegl med hvide og mørke nuancer.
Husene er udført med 1,5 graders taghældning og uden udhæng. 
Denne tagløsning kombineret med skrålofter indvendigt og store vindues partier udvendigt opnås et køkken/alrum/stue med masser af lys og rummelighed.
Vinduerne er Aura+ 3 lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. 


Alt udvendigt træværk er grundmalet.


Hvert hus har egen parkeringsplads og et redskabsrum på 6 kvm. 


Indretningen:


Fra husets indgang ankommer I i en fordelingsgang med adgang til to værelser, toilet/bad, bryggers og køkken/alrum/stue. Fra stuen opnås adgang til soveværelse med walk-in og eget toilet/bad samt udgang til en dejlig bred terrasse. Der er ikke gået på kompromis med materialevalget i huset. Populære og slidstærke akustikgulve i plank fra Wicanders samt store 60 x 60 klinkegulve giver sammen med hvide gipslofter et moderne og lyst udtryk. Hvide døre med stålgreb samt lækre elementer fra HTH er med til at fuldende indtrykket. Da køkken/alrum/stue er det store centrale rum i husene, er der tænkt akustiklofter ind således, at der opnås rummelighed til både leg, hygge og lektier på én og samme tid. Alt inventar i huset er fra HTH.